Researchers’ Night 2020 – invitasjon til deltagelse og oppstartsmøte

Når: Fredag 25. september kl. 18.00 – 22.00
Hvor: Realfagbygget på Gløshaugen, NTNU Trondheim
Hvorfor: Researchers’ Night er et viktig formidlingsarrangement som årlig samler elever og lærere fra videregående skoler og folkehøgskoler i Trøndelag. Her kan du formidle din forskning gjennom ulike aktiviteter, for eksempel: foredrag, laboratoriebesøk eller aktiviteter på stand.

Researchers’ Night (RN) – Ungdommens forskernatt ved NTNU har de siste 15 årene blitt gjennomført som en del av Forskningsdagene. RN på NTNU er Norges største arrangement i sin klasse og samler hvert år ca. 1000 besøkende en fredags kveld i Realfagbygget på Gløshaugen. Arrangementet omtales som et av NTNUs største og viktigste formidlingsarrangement hvor alle fakulteter og enheter ved NTNU inviteres til å bidra med aktiviteter.

For mer informasjon og påmelding til oppstartsmøte:
Vi inviterer til et uforpliktende oppstartsmøte mandag 16. mars kl. 8.30-9.30 Møterom DU2-150 i Realfagbygget. Påmeldingsfrist til oppstartsmøtet: 10. mars, send en epost til marianne.sjoholtstrand@ntnu.no Har du ikke mulighet til å delta på møtet, men ønsker likevel å bidra med aktivitet til RN2020, send oss en e-post.

Les mer her:

researchers night