Velkommen til Kjetil Rehaug-Sletvold

Denne uken startet Kjetil Rehaug-Sletvold ved instituttet. Her er noen ord Kjetil har skrevet om seg selv:

Kommer fra Orkanger, født og oppvokst. Utdannet tekniker, teknisk fagskole Prosess og kjemi. Har jobbet hos Washington Mills AS, Orkanger, i 20 år, startet som operatør, har fra 2009 til 2017 jobbet med forskning og utvikling internt i bedriften, utvikling av ny produkter. De 2 siste årene som Driftsleder for en produksjonsavdeling som har utnyttet de resultatene som ble til ved forskningen de foregående år.

Valgte en ny jobb på NTNU da jeg så muligheten til å drive med det som jeg holdt på med i foregående år, forskning, testing og utvikling, ser for meg at denne jobben blir veldig spennende. På instituttet skal jeg jobbe på oppredningslaben, drifte alt av utstyr som er der, og støtte til de som skal utføre oppdrag i laben.

På fritiden brukes mesteparten av tiden til å følge opp barna, i deres fritidsaktiviteter, slik som håndball, fotball og andre ting.

Har også en hund som må ha mosjon, og det vil si at jeg selv også får litt mosjon.

Ellers så brukes tiden til samvær med kona, det både hjemme og på reiser, vi liker å reise til nye reisemål for å oppleve nye ting.