Graduation Ceremony i Dar es Salaam

ANTHEI, Angolan-Norwegian-Tanzanian-Higher-Education-Initiative, er et NORAD-støttet utdanningsprosjekt mellom University of Dar es Salaam (UDSM) i Tanzania, Universidade Agostinho Neto (UAN) i Angola og NTNU, sterkt støttet av Equinor  Angola og Equinor Tanzania. Prosjektet startet i 2012 og har som mål å bidra til å bygge opp petroleumsutdanning ved de to universitetene. Dels utdannes masterkandidater og doktorkandidater som kan bidra til dette i hjemlandet, og dels bidrar NTNU til utvikling av selvstendige studieprogram ved universitetene. Hittil har 50 masterkandidater fra Tanzania blitt utdannet ved NTNU som del av ANTHEI. Selv om kandidatene har fått graden fra NTNU, arrangeres det hvert år en Graduation Ceremony ved UDSM. I år foregikk seremonien sist fredag, se bilder her. Seremonien er dekket av avisene Guardian on Sunday og Sunday News i Dar es Salaam.