Gareth Steven Lord og Øyvind Braamann Dammyr har disputert

Gareth Steven Lord

Gareth Steven Lord har disputert med følgende doktorgradsarbeidet ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), Institutt for geovitenskap og petroleum:

«Sequence Stratigraphy and Facies Development of the Triassic Succession of Svalbard and the Northern Barents Sea»

Fakultetet har utnevnt følgende vurderingskomité for å vurdere avhandlingen:

· Professor David Mark Hodgson, University of Leeds, Storbritannia

· Professor William Helland-Hansen, Universitetet i Bergen, Norge

· Exploration Manager Evy Glørstad-Clark, Aker BP, Norge

· Professor Stephen Lippard, NTNU

Professor Stephen Lippard, Institutt for geovitenskap og petroleum, NTNU, er utnevnt som leder av komiteen.

Komite Gareth

Professor Atle Mørk, Institutt for geovitenskap og petroleum, har vært kandidatens hovedveileder. Professor Snorre Olaussen, Universitetssenteret på Svalbard, har vært kandidatens medveileder

Øyvind Dammyr

Øyvind Braamann Dammyr har disputert med tittelen:

«Engineering Geological Considerations for the Planning of TBM Tunnels in Norway»

Fakultetet har utnevnt følgende vurderingskomité for å vurdere avhandlingen:

· Professor Priscilla P. Nelson, Colorado School of Mines, USA

· Spesialrådgiver Arild Palmstrøm, RockMass AS, Norge

· Førsteamanuensis Krishna K. Panhi, NTNU

Førsteamanuensis Krishna K. Panhi, Institutt for geovitenskap og petroleum, NTNU, er utnevnt til komiteleder.

Komite Øyvind

Professor Bjørn Nilsen, Institutt for geovitenskap og petroleum, har vært kandidatens hovedveileder. Professor Kurosch Thuro, Universitetet for Teknologi, München, har vært kandidatens medveileder

Instituttet gratulerer begge to!