IGP tar i bruk interaktive læringsarealer

Studenter i nytt læringsareal

I emnet strukturgeologi videregående kurs, har faglærer Espen Torsgersen tatt i bruk SMIA som er et av NTNUs nye læringsarealer. Faglærer er nysjerrig på å bruke undervisningsrom som er designet for mer variert undervisning, veksle mellom formidling og gruppearbeid, og hvor man tar i bruke ny teknologi som interaktive skjermer. Tanken har vært å prøve ut ulike løsninger på rommet for senere evaluering og erfaring når nye undervisningsrom skal planlegges inn i NTNUs Campusutvikling.

Selve kurset fokuserer pådigitale teknikker brukt i integrert visualisering, tolkning og analyse av strukturgeologiske data. Studentene vil utvikle ferdigheter innenfor et bredt spekter innenfor strukturgeologi, og vil lære å undersøke strukturer og deformasjonsprosesser på alle skalaer.